Postopek oddaje naročila

Pred nakupom v spletni trgovini se je potrebno registrirati.

Košarica ima enako vlogo kot v trgovini in sicer shranjuje izbrane izdelke. Ob izbranem izdelku kliknite na gumb "v košarico". Za naročilo več kot enega izdelka vnesite količino.

Vsebino košarice lahko pregledate vsak trenutek. Izbranim izdelkom v košarici lahko spremenite količine tako, da za potrditev pritisnete gumb "posodobi količine". Glede na spremenjeno količino se preračuna celotna vrednost nakupa.

Izdelke iz košarice lahko odstranite s klikom na gumb »X-odstrani«.

Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v košarici kupiti, potem pritisnite »na blagajno«.

Izpolnite osnovne podatke za izdajo računa, naslov za dostavo, izberete način plačila in potrdite naročilo.

POSTOPEK NAKUPA

1. REGISTRACIJA

Za registracijo je potrebno klikniti gumb »registracija«, ki se nahaja pod kategoriziranem menijem na levi strani spletne strani pod gumbom »prijava«. Po kliku na gumb »registracija«,  se prikaže meni »REGISTRACIJA«.

Pod tem je naveden formular, ki ga mora uporabnik izpolniti. Napisano oziroma pojasnjeno je tudi kaj pomeni zvezdica pred posameznim vnosom in sicer piše: polja označena z * so zahtevana. Da se uporabnik lahko registrira mora vnesti svoje uporabniško ime, ki ga želi imeti ob prijavi v sistem. To naredi tako, da vnese uporabniško ime pri naslovu » * Uporabniško Ime: «. Na enak način mora vnesti tudi svoj e-mail, pri naslovu » * E-pošta:«, » *Geslo: « in »*Potrdi geslo«, kar zagotavlja, da se uporabnik pri tipkanju gesla ne more zmotiti. Ko uporabnik v formular vnese vse potrebne podatke, se pod navedenim nahaja gumb »Registriraj«, ki ga je potrebno klikniti, da se registracija lahko nadaljuje na naslednji korak. V primeru težav z podatki, ki jih je uporabnik vnesel, mu to sistem sporoči tako, da se napačno vneseni podatki, obarvajo v rdeče. Ko uporabnik klikne na gumb »Registriraj« dobi na svoj elektronski naslov, ki ga je vnesel v prejšnjem koraku uporabniško ime in geslo uporabnika, katerega je vnesel v zgornjem koraku.

2. PRIJAVA V SISTEM

Da se uporabnik lahko prijavi v sistem mora najprej izvesti registracijo, ki je opisana pod naslovom »REGISTRACIJA«.
Če se je uporabnik že registriral je potrebno vnesti v polji, svoje uporabniško ime in geslo, ki se ga pridobi pri registraciji.
Ko uporabnik vnese uporabniško ime in geslo klikne na gumb »Prijava«, ki se nahaja pod polji Uporabniško ime in geslo

»Ste pozabljeno geslo?«
Ta gumb omogoča, da lahko sistem sporoči uporabnikovo geslo na njegov email naslov. Vnesti je potrebno le email naslov, ki je povezan z uporabniškim računom .

»Ste pozabili uporabniško ime?«

Ta gumb omogoča, da lahko sistem sporoči uporabnikovo uporabniško ime na njegov email naslov. Vnesti je potrebno le email naslov, ki je povezan z uporabniškim računom .
Če je prijava v sistem uspešna, uporabnika sistem postavi na začetno stran naše spletne strani, kjer je levo pod kategoriziranim menijem gumb »Odjava« s katerim, se lahko uporabnik odjavi iz spletne trgovine.

3. POSTOPEK NAROČILA

Na desni strani izbranega artikla je gumbek »Dodaj v voziček«. S klikom na omenjeni gumbek, se« izpišejo podatki o artiklu, količina ter cena artikla. Količino izbranih izdelkov je možno spreminjati tako, da vpišete željeno število, ki ga potrdite z klikom na »Osveži količino v nakupovalnem vozičku«. Izbrani izdelek je možno odstraniti iz košarice s klikom na »koš«. S klikom na gumb »Na blagajno« se prikaže celoten prikaz izbranih artiklov z navedbami cen, popustov in količin.
V prikazu še vedno obstaja opcija, da se količina izbranih izdelkov spremeni s klikom na gumb »Osveži količino v nakupovalnem vozičku« oziroma opcija da se izbrani izdelek s klikom na gumb »koš« odstrani iz košarice.  V tem koraku mora kupec  preveriti ali so podatki za izdajo računa pravilni. Podatke o prejemniku lahko pusti enako kot so podatki za izdajo računa ali pa doda nov naslov za pošiljanje če je prejemnik izdelka druga oseba. Na koncu strani je gumbek  »Naprej«, ki vodi v nadaljni korak Način pošiljanja kjer stranka izbere eno izmed opcij:
• Osebni prevzem +(0,00 eur)
• Poštna dostava +(0,00 eur)
Po izbiri ene od zgoraj navedenih možnosti je potrebno za nadaljevanje pritisniti gumbek »Naprej«  odpre se rubrika »Način plačila«. V tem koraku naročnik izbere eno izmed možnosti:
• Plačilo po povzetju (plačilo dostavni službi) +(0,00 eur)
• Predračun (plačilo na banki ali spletni banki)  +(0,00 eur)

Po izbiri ene od zgoraj navedenih možnosti je potrebno za nadaljevanje pritisniti gumbek »Naprej« odpre se rubrika »Zaključi naročilo«. V tem koraku se naročnik seznani z vsemi podatki, ki jih je izbral predhodno. Tukaj ima naročnik tudi možnost, da vnese tudi morebitne opombe za naročilo v okence, ki se nahaja pod posredovanimi podatki. S klikom na gumbek »Potrdi naročilo« se prikaže zahvala »Hvala za naročilo«  in kljukica »Naročilo je bilo uspešno«.

Potrditveno sporočilo boste prejeli na vaš elektronski naslov.

 

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Da bi izvedeli več o piškotkih in kako jih zbrisati, si poglejte Pravila rabe piškotkov.

Sprejemam piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information